Freelance Koken

Freelance Koken

Evenement management, het organisereen en begeleiden van diversen partycatering, maar ook als adviseur  voor u onderneming of het te organiseren ...

Lees meer
Direct inzetbare professional

Direct inzetbare professional

Heeft u een thuiskok nodig of is er iemand ziek die dringend vervangen moet worden? Dan bied ik u een oplossing! Als  freelance chef bied ik rest...

Lees meer
Voor catering, diners, feestjes en partijen

Voor catering, diners, feestjes en partijen

Jaap Boogaard verzorgt u een fantastische avond, een luxe diner bij u thuis een barbeque in u tuin of in het park, catering, thema feestjes, of een in...

Lees meer
Gekwalificeerde kok

Gekwalificeerde kok

Jaap Boogaard heeft ruime ervaring in de horeca en beschikt over de benodigde diploma's en certificaten om de kwaliteit van uw diensten garanderen....

Lees meer

Over Jaap

Van harte heet ik je welkom op mijn site Freelance-koken.nl. Mijn naam is Jaap Boogaard.Ben je op zoek naar freelance chefs ,koks, assistent koks en of afwassers, wij kunnen leveren.

Ook op korte termijn altijd iemand beschikbaar.

Vandaar dat ik alweer 11 jaar geleden besloot om van mijn passie mijn beroep te maken.

Ik ben een freelance chef die breedinzetbaar is en ook freelance koks in zijn bestandheeft en als horeca adviesbureau wordt het  steeds drukker, kortom allround en overal inzetbare chefs,  maar ook de benodigde expertise voor maatwerk en advies.

Verder ben ik een echte teamspeler maar ook in staat de leiding en verantwoordelijkheid te nemen. Ook ben ik in het bezit van een Verklaring arbeidsrelatie (VAR).

Graag beantwoord ik eventuele vragen, of voor meer info kunt u mij uiteraard bellen of mailen op het onderstaand adres. Bent u nog steeds nieuwsgierig dan kom ik graag even langs om mezelf persoonlijk aan u voor te stellen.

peper

test

Evenement management, het organisereen en begeleiden van diversen partycatering, maar ook als adviseur  voor u onderneming of het te organiseren feest.

Heeft u een thuiskok nodig of is er iemand ziek die dringend vervangen moet worden? Dan bied ik u een oplossing! Als  freelance chef bied ik restaurants, maar ook vaak organisaties van feesten en evenementen een uitweg. Wilt u een kok thuis bij u in de keuken of heeft u onverwachte drukte, freelance-koken staat voor u klaar. 

Jaap Boogaard verzorgt u een fantastische avond, een luxe diner bij u thuis een barbeque in u tuin of in het park, catering, thema feestjes, of een intieme workshop op locatie.

Overige werkervaring

Bistro Fidelio - Wenen (Oostenrijk)

In de functie van Chef-kok waren mijn werkzaamheden het uitwerken van de menu’s, bereiding van de maaltijden en leiding geven aan het keukenteam.

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | ontwerp & realisatie Epulz websites. Copyright 2012 Jaap Boogaard, Freelance Kok